Nyhetsbrev -maj 2024

Ärade medlemmar i VHFK!

På vårt Årsmöte blev det en klar föryngring av vår styrelse då fyra nya medlemmar valdes in och där alla fyra har sin hemvist på varvet idag – mycket bra. På mötet kom det även fram önskemål/ förslag varav ett sådant var utskickande av ett ”nyhetsbrev” för att förbättra kommunikationen till medlemmarna. Den nya styrelsen tycker detta är ett utmärkt förslag som bör genomföras. Här kommer ett första brev som kommer att gå ut per mail och samtidigt läggas ut på hemsidan. De medlemmar som inte har mail har säkert en kamrat som kan informera om brevet och hur man hittar det på hemsidan.

Som medlem har man naturligtvis ett stort intresse av vad som händer på varvet idag, men som Ni säkert förstår så kan vi av sekretesskäl inte gå ut med information om det produktionsmässiga men det finns mycket annat som säkerligen har sitt intresse. Tanken är att apportera om de projekt som styrelsen initierar och det som ”händer på varvet” och kan vara av intresse för våra medlemmar.

Detta första brev omfattar följande:

1. Presentation av våra nya styrelsemedlemmar vilka är:

     Thomas Persson, Therese Algö, Isabel Dreveborn och Peter Larsson.

2. De arbetsgrupper/projekt som är under diskussion och troligtvis kommer att startas är f.n.:

    – historie-vandringar för dagens varvsarbetare där det äldre gardet berättar om historien kring den västra delen av Varvet. Första vandringen sker den 30/5.

    – identifiera 2–3 arbetsgrupper som tar sig an frågan om hur vi ”tar vara på” den historia som skrivs idag.

    – möjliggöra enklare försäljning av våra bokverk mm. till dagens varvsarbetare.

3. Aktuella händelser på varvet som inte är sekretessbelagda.

    – utveckla hur vi får ett tätare samarbete med Marinmuseet.

Nyhetsbrev Maj VHFK

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.