Projektdag Ektimmer och Linjeskepp 2018-09-20

Torsdagen den 20 september bjöd VHFK till en projektdag för de myndigheter som varit med om att stötta ”den digitala upplevelsen” som nu VHFK håller på att skapa.
För att även visa framfarten med den fullskaliga rekonstruktionen inbjöds även sågverksmästaren Bernt Larsson (78 år), som sågat allt ektimmer och gjort det fullskaliga bygget av spantrekonstruktionen till ett linjeskepp möjlig.

På eftermiddagen den 20 september, under en strålande brittsommarsol med temperatur över 20ºC, träffades deltagarna på Saltö Varv för att på ort och ställe se storleken på en replik av ett spant till ett 1700-tals linjeskepp som nu håller på att byggas under Per-Anders Daags ledning.

Läs projektdag 20180920

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.