Grova ekstockar skänks till VHFK projekt av Julås Bygg

VHFK vädjan till sponsorer av grovvuxen ek har även hörsammats av Julås Bygg i Lyckeby

Julås Bygg har tidigare avverkat ek, men dessa har ej blivit upphämtade utan blivit liggande på Knipehall under ett par års tid. Av en tillfällighet fick vi inom projektet vetskap om dessa grova stockar och att de tillhörde en av ägarna till Julås Bygg.
I virkesupplaget finns 7 grova ekstockar med en diameter i rotändan som varierar mellan 70- 80 cm.
VHFK tog då kontakt med Julås Bygg och berättade om projektet Ektimmer, samt frågade om vi kunde få köpa de 7 största stockarna.  Vi fick svaret från Markus att han skänkte hela virkesupplaget till projektet.

Läs Ekstockar skänks till VHFK från Julås Bygg

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.