Kölstocken till VHFK projekt Ektimmer och Linjeskepp är nu sågad

Projektet har tagit stora kliv framåt de senaste veckorna. Vi har kommit ordentligt framåt  på alla fronter, både med den digitala delen och med sågningen av de grövsta ekstockarna.

För att visa VHFK uppskattning för denna helt unika insats åkte projektledaren Sven-Erik Hellbratt, Hans Hedman och ekonomiansvarige Bosse Lindahl upp till sågen fredagen den 23 februari 2018 under förevändningen att vi var tvungna att diskutera sågningspriser och faktureringar, där hans fru måste vara med som vittne.
Bakgrunden var något helt annat, en matkorg med allt som behövdes för en trevlig kväll, allt från grönsaker, mat och en flaska vin och en whisky till kaffet överlämnades för att visa vår positiva syn och vår uppskattning på deras medverkan i projektet.
Läs Kölstocken nu sågad

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.